Home

Welkom bij Beauty and Body Schoonheidssalon te Meppel

 

Nicolette Pronk is eigenaresse van schoonheidssalon Beauty and Body Meppel.

Al van jongs af aan lagen mijn interesses altijd bij verzorging en het vak van schoonheidsspecialiste, contact met klanten en persoonlijke aandacht.

Na mijn middelbare schoolopleiding, ben ik dan ook gestart met de opleiding tot schoonheidsspecialiste aan het gerenommeerde instituut de Vries-kok in Groningen. Om mij verder te specialiseren heb ik hierna de internationale Cidesco opleiding in Zwitserland gevolgd en met diploma afgerond.

In 2005 ben ik als zelfstandig schoonheidsspecialiste gestart met mijn salon op Hesselingen 40 in Meppel.

Mijn schoonheidssalon is gevestigd in een natuurlijke omgeving in wijkpark Hesselingen te Meppel. Mijn missie is, zorgen dat de klant zich tijdens de behandeling fijn kan ontspannen en met een stralende huid en juiste persoonlijke huidadvies, aan het einde van de behandeling weer met een glimlach huiswaarts keert.

In mijn schoonheidsalon werk ik exclusief met het gerenommeerde schoonheidsproducten van Medex uit Duitsland.

Voor een heerlijke, ontspannende behandeling ben je bij ons in de juiste schoonheidssalon en is jouw huid bij ons in goede handen.

Ben jij toe aan een heerlijke ontspannende be4handeling, in een moderne luz=xe4 salon, waar je huid in goede handen een boost krijgt? Maak dan snel een afspraak bij Schoonheidssalon Beauty and Body bij Nicolette. Ervaar een moment van rust en persoonlijke luxe.

Wij passen de behandeling aan jouw huid aan. Welke behandeling is op dit moment voor jouw huid optimaal.? Tevens geven wij een uitstekend advies wat betreft de verzorging van jouw huid.

Zowel als internationaal Cidesco gediplomeerde salon en als Medex-ster specialist zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op huidverzorgingsgebied.

Nicolette Pronk                                                              tel: 0628237874
Beauty and Body                                                           www.beauty-and-body.nl
Hesselingen 40                                                             www.beautyandbodywebshop.nl
7944 HR Meppel                                                           nicolette@beauty-and-body.nl