Behandelingen

gladjes copy

Al onze behandelingen zijn met passie en zorg samengesteld, zodat wij jou een ultieme ervaring kunnen garanderen.

Ontspanning,rust,verzorging,aandacht,professionaliteit,kwaliteit, advies en persoonlijke sfeer staan voorop.

Gelaatsbehandelingen.

Cosmetische
gelaatsbehandeling.,60 min
€ 34,-

Ontspannende gelaatsbehandeling waarbij de huid een oppervlakte- en een diepte reiniging krijgt door gebruik van de vapozone. Tevens wordt je gelaat,nek en decolleté heerlijk gemasseerd met vitamine E en F. Het masker voedt de huid. De behandeling wordt afgesloten met een dag/nachtcrème afgestemd op jouw huidtype.

Huidverbeterende
gelaatsbehandeling,90 min
€ 39,-

Gelaatsbehandeling waarbij een oppervlakte- en een dieptereiniging wordt gegeven. Tevens worden de wenkbrauwen gemodelleerd en indien nodig oneffenheden verwijderd. Je gelaat, nek en decolleté worden gemasseerd met vitamine E en F. Tijdens het ontspannende masker word je een handpakking aangeboden. Deze behandeling wordt afgesloten met een dag/ nachtcrème afgestemd op jouw huidtype.

Vitaliserende anti- aging,gelaatsbehandeling.,90 min. € 49,-

Een optimale, vitale behandeling voor het gelaat. Tijdens deze exclusieve luxe anti- aging behandeling wordt de huid intensief gereinigd en verzorgd.
De oneffenheden worden verwijderd, de wenkbrauwen worden gemodelleerd.
Een anti- aging masker met een anti-aging ampul en intensieve gelaatsmassage vullen deze mooie behandeling aan, zodat fijne rimpeltjes en lijntjes verzachten. Harsen bovenlip/kin indien gewenst. De behandeling wordt afgesloten met een dag/nachtcrème.

Acne behandeling,45 min € 25,-

Acne is een aandoening van de talgklier en het haarzakje, met als resultaat mee-eters, puistjes en rode bulten. Acne komt het meeste voor in je gelaat, nek en je rug. Aangezien de huid een cyclus heeft van 4 weken is het verstandig om deze behandeling maandelijks te herhalen.
De huid wordt diep gereinigd met de vapozone, oneffenheden worden verwijderd. Het Pures mask werkt kalmerend en intens zuiverend.
Behandeling wordt afgesloten met dag/ nachtcrème.

Gelaatsbehandeling voor de
man.
€ 34,-

Speciaal voor de man die zijn huid verbeterd en verzorgd wilt hebben, bieden wij een geweldige behandeling, bestaande uit een reiniging, scrub, massage en masker. Wij werken met producten die speciaal voor de mannenhuid zijn ontwikkeld. De huid zal er na de behandeling, frisser en gezonder uit gaan zien.

Lichaamsbehandelingen

Niet alleen een gelaatsbehandeling geeft weldaad en ontspanning, ook een lichaamsbehandeling staat garant voor een heerlijk ontspannen gevoel.
Iedereen heeft wel eens last van vermoeiende spieren of pijnlijke gewrichten, al dan niet als gevolg van een druk dagelijks leven. Beauty and Body heeft diverse behandelingen om uw lichaam weer nieuwe energie te geven.

Cadeaubon

Cadeaubon Beauty and Body.
Een behandeling bij Beauty and Body cadeau geven aan iemand die belangrijk voor je is?
Een vriend/vriendin verrassen met een heerlijke behandeling of een ontspannende lichaamsmassage?
Dat kan.
Wij hebben cadeaubonnen in diverse prijzen. Zo kan degene die blij verrast wordt met een bon, zelf een afspraak maken op een tijd die hem/haar past.